This RSS feed is unavailable. Please try again later.

Aktuelt

21.12.2017

Vi vil ønske alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig God jul og et Godt nytt år!

Les mer
18.12.2019

Norsk næringsliv skal få tilgang til verdens beste laboratorietjenester. Den grønne omstillingen og økt internasjonal konkurranse skal møtes offensivt.

Les mer
03.12.2019

Lokalt tjenestetilbud og lokal tilstedeværelse er svært viktig for kundene som naturlig hører med til regionen som Trollheimslab i Surnadal betjener. Samtidig er det behov for utvikling av et bredere tjenestetilbud til regionen. Eierne i Trollheimslab og Kystlab har vært enige om at i tiden fremover vil både behovet for et bredere tjenestetilbud, lokal tilstedeværelse og kundenes forventninger til laboratoriet i Surnadal, best bli ivaretatt gjennom at Kystlab overtok 100 % eierskap i Trollheimslab og integrerte Trollheimslab inn som en egen avdeling i Kystlab AS.

Les mer
17.12.2018

 

Det er skrevet intensjonsavtale om fusjon mellom KYSTLAB AS og SINTEF Molab - To sterke aktører planlegger å gå sammen for å bli større, sterkere og mer synlig.

Les mer
16.07.2019

Vi i Kystlab ønsker alle våre kunder en riktig god sommer. 

 

Les mer
12.06.2019

Målgruppen for kurset er enhetsledere for kommunalteknikk og eiendom, vaktmestere og annet personell med oppgaver tilknyttet Legionellaforebygging. Kurset er praktisk rettet og tar for seg spesielt dusjanlegg/internt vannfordelingsnett.

 

Les mer
Ring oss på 712 50 500. Eller fyll inn kontaktinformasjon, og vi kontakter deg!
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden